Vi tar ikke imot besøkende ved våre kontorsteder. Unntak gjelder hvis du ønsker å se kunngjøringer/hente dokumenter som forkynnes ved kunngjøring, jf. domstolloven § 181
Hopp til hovedinnhold

Slik åpner du digitale brev fra oss

Har du fått brev fra oss i din digitale postkasse hos Digipost?

Som privatperson mottar du brev fra oss i din digitale postkasse, som er levert av e-Boks eller Digipost. Denne beskrivelsen gjelder kun brukere som har valgt Digipost sin løsning. Bruker du e-Boks sin løsning finner du veiledning om bruk av e-Boks her.

1

Logg inn i Digipost

Når du har logget deg inn hos Digipost kommer du til Postkassen din. Der ser du brev du har mottatt og de nyeste brevene vil ligge øverst.

2

Åpne brevet

For å åpne et brev trykker du på det brevet du ønsker å åpne i Postkassen. Meldingen vil da åpne seg på skjermen. Meldinger som er ulest er markert med fet skrift.

Merk deg at noen brev kan ha vedlegg. Dette vil stå på brevet i Postkassen.

3

Åpne vedlegg

Hvis brevet har et vedlegg kan du se det i menyen til høyre når du er inne på brevet på PC, Mac eller nettbrett. Trykk på vedlegget, som er markert med en binders, for å lese det.

4

Åpne vedlegg i app på mobil

Hvis du bruker appen klikker du på “Innhold”, markert med en binders, nederst til venstre. Du vil da få opp et vindu der du kan trykke på vedlegget for å lese det.